11 листопада 2020

Дарниця вручила стипендії двом професорам і шістьом викладачам Українського католицького університету

11 листопада 2020

Фармацевтична компанія Дарниця вручила стипендії двом професорам та шістьом викладачам Українського католицького університету.

Компанія підтримує університет з 2015 року. За цей час було профінансовано стипендії для студентів і викладачів на суму 6,5 млн грн.

Голова ради директорів Darnitsa Group Дмитро Шимків підкреслив, що у Дарниці та Українського католицького університету багато спільного: європейські гуманістичні цінності, націленість на майбутнє - розвиток талановитої молоді, залучення кращих фахівців і створення умов для виховання нового покоління професіоналів, використання інноваційних підходів для динамічного розвитку.

«Дарниця зберігає стратегічний курс на підтримку Українського католицького університету, оскільки у нас, з одного боку, є багато спільних цінностей. З іншого боку - підтримка студентів та викладацького складу розширює їх можливості, дозволяючи сконцентруватися на науці, розвиватися в професії, застосовувати на практиці особисті наукові інтереси. В цілому інвестиції в освіту - найкраще з можливих вкладень і підтвердження того, що бізнес, який їх системно здійснює, будує Європу в Україні. Інноваційний розвиток - найшвидший шлях побудови розвиненого суспільства і конкурентної економіки. Для цього ми створюємо можливості для навчання і викладання в Україні: щоб обдаровані студенти та викладачі могли розкривати свої таланти незалежно від можливостей своїх сімей, пізнавати світ і привносити в Україну кращі ідеї та практики», - додав Шимків.