04 січня 2022

Фронтмен рок-гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець відвідав фармвиробництво «Дарниці»

04 січня 2022

Соліст та фронтмен рок-гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ Сергій Танчинець на власні очі побачив інноваційне виробництво лікарських засобів фармацевтичної компанії «Дарниця». Оскільки «Дарниця» виступає офіційним партнером Всеукраїнського туру гурту, співак вирішив особисто пересвідчитись в тому, що виробництво компанії відповідає спільним цінностям.

Маршрут екскурсії охопив декілька цехів з виробництва лікарських засобів, зокрема дільницю з виробництва інфузійних розчинів. «Дарниця» - єдиний національний фармвиробник, що використовує інноваційний матеріал поліпропілен для інфузій з 2015 року. Цей матеріал дозволяє здійснювати стерилізацію продукції фармакопейним методом, що гарантує стерильність лікарських препаратів. В 2021 році виготовлено понад 9 млн флаконів інфузій. Соліст БЕZ ОБМЕЖЕНЬ переконався, що кожна лінія обладнана надсучасним устаткуванням від кращих світових виробників згідно з міжнародним стандартом GMP.

Одним з пунктів маршруту став 12-ярусний автоматизований склад «Дарниці», що був побудований німецькою компанією Schäfer Nolan у 2007 році. З того часу цей логістичний комплекс утримує звання єдиного серед всіх фармацевтичних підприємств повністю роботизованого складу у Східній Європі. Ергономічне планування та автоматичні вантажні маніпулятори дозволяють зберігати продукцію компанії на площі, що в 16 разів менша за звичайний склад, який знадобився б для такої кількості палето-місць.

«Просто захмарний рівень крутості організації всього виробництва. Автоматизований склад – це взагалі щось неймовірне, це просто вау! Він просто вражає і бере гордість, що це наше, українське! Загалом на виробництві все автоматизовано, все так, як має бути в майбутньому. Надзвичайно мені сподобалось. З задоволенням сходив би ще раз, і дуже просився б до цеху, де виготовляють нами улюблений “Цитрамон-Дарниця”», – ділиться враженнями Сергій.

Відвідати виробництво «Дарниці» може кожен бажаючий: достатньо лише записатися на онлайн-екскурсію. Після свят, з другої половини січня 2022 року на сайті  буде анонсований новий графік екскурсій.

Фармацевтична компанія «Дарниця» є партнером Всеукраїнського туру музичного гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ в 2022 році. Тур на підтримку альбому «Вільні люди» охопить 100 міст України. Відсутність обмежень та свобода людини – такими є головні цінності, які хочуть донести до українців учасники гурту.

Довідково

ПрАТ Фармацевтична компанія «Дарниця» заснована в 1930 році. З 1998 року “Дарниця” є лідером в Україні за обсягом виробництва ліків у натуральному виразі. Стратегічні напрямки розвитку портфеля – кардіологія, неврологія, вирішення проблем болю. Протягом 2015-2020 років «Дарниця» випустила на ринок 50 нових фармацевтичних брендів.

*Наведена вище інформація призначена виключно для розповсюдження у спеціалізованих виданнях призначених для медичних установ та лікарів, а також на конференціях та семінарах з медичної тематики