19 липня 2023

Розмови про фармацевтику: зустрічайте черговий подкаст у межах проєкту "Unmute" "Дарниці" та UPSA-Kyiv

19 липня 2023

Фармацевтична компанія "Дарниця" спільно з Українською фармацевтичною студентською асоціацією (Ukrainian Pharmaceutical Students’ Association – UPSA) і надалі готують подкасти про фармацевтику.

Цього разу своєю експертизою зі студентами поділилася Катерина Турліна, очільниця департаменту української реєстрації та фармаконагляду  фармацевтичної компанії "Дарниця".

Катерина розповіла про основи регуляторних процесів у фармацевтиці, регуляторні органи українського фармацевтичного ринку, а також про реєстрацію та перереєстрацію лікарських засобів.

У подкасті вона поділилася власним досвідом і розповіла про кар'єрні можливості для молодих фахівців у сфері реєстрації ліків.

"Реєстраційні та регуляторні процеси у фармацевтиці – непроста, але цікава і перспективна сфера знань. Особливо, враховуючи перспективи вступу України до ЄС. Тож запрошую у професію молоді таланти, яким цікаво розвиватися у цьому напрямі", - сказала Катерина Турліна.

Слухати подкаст

"Unmute"  - перший в Україні проєкт, присвячений фармацевтичним подкастам. Студенти та усі охочі дізнатися більше про фармацевтику у зручному та сучасному форматі подкастів отримують доступ до експертної інформації.

Проєкт започаткований Українською фармацевтичною студентською асоціацією. В межах "Unmute" своїми знаннями, досвідом та експертизою діляться як українські, так і міжнародні професіонали з фармацевтики.

Нагадуємо, що фармацевтична компанія «Дарниця» розпочала співпрацю з Українською фармацевтичною студентською асоціацією у серпні 2022 року.

Крім того, "Дарниця" та UPSA працюють над менторським проєктом #PharmBuddy, у межах якого співробітники компанії протягом трьох місяців допомагатимуть підопічним, будуватимуть із ними індивідуальні навчальні плани. Проєкт розрахований на студентів спеціальностей "Фармація", "Промислова фармація" та "Біотехнологія".